"Kui ma 100 meetris enam kiiremat aega ei jookse, siis tahaksin väga 200 meetrit 18 sekundiga läbida, isegi kui see oleks 18,99. Unustage järgmine olümpia või MM-medalid, see saavutus oleks isegi suurem. Tahaksin selle alistada, teades, et inimesed istuksid kodus ja läheksid seda nähes hulluks," kirjutab Bolt raamatus.

"Tähiseni jõudmiseks peaks mul olema täiuslik hooaeg, mis sarnaneks 2008. aastale. Järgmine aasta võiks olla minu võimalus. Kuid võimalusi jääb iga aastaga vähemaks. Mida vanemaks saan, seda raskem on heaks jooksuks end tippvormi ajada," lisab Bolt.

Bolt usub siiski, arvestades varasemalt saavutatut, et maailmarekord on temas veel sees. "Ma ei usu, et see saavutus püüdmatu oleks. Tõsiselt ka, kes oleks üllatunud, kui ma selle ära teeks? Ja kes peatab mind kiiremini jooksmast? Ainus mees, kes saab minu karjäärile kergejõustikus piiri peale tõmmata olen mina ise. Olen fenomen, tõsine võitleja, oma generatsiooni legend. Uskuge mind, mu aeg pole veel läbi!"

Bolti nimel on hetkel nii 200 kui ka 100 meetri jooksu maailmarekordid. 200 meetri rekordajaks on 19,19, mille ta jooksis 2009. aastal Berliinis. 100 meetri rekord on 9,58, joostud samuti Berliini MM-il.