Kisseljov suri Ukrainas. Surma põhjus pole teada.

Uudise avaldas esimesena Ukraina Poltava regiooni Krementšuki linna abilinnapea Ruslan Protsenko oma Facebooki lehel.

Kisseljov oli oma Krementšuki (sünd. 1.01.1957) aukodanik. Tema sünnikohaks on märgitud Venemaal Kemerovo oblastis asuv Mõski linn.

1980. aastal sai temast esimene Nõukogude liidu sportlane, kes meeste kuulitõukes olümpiakulla võitnud. Võistluse favoriit oli Ida-Saksa kuulitõukaja, tiitlikaitsja ja maailmarekordiomanik Udo Beyer, kes sai alles kolmanda koha. Hõbeda võitis Kisseljovi koondisekaaslane Aleksandr Barõšnikov.

Kisseljov tõukas esimeses voorus 21.10, millega juhtis võistlust kuni lõpuni, parandades viimases voorus tulemust 21.35-ni. Tegemist oli tollal olümpiarekordiga, mis püsis 1988. aasta Seouli olümpiani, kui sellest sai jagu idasakslane Ulf Timmerman tulemusega 22.47.

Kisseljov on tänase päevani ainus Nõukogude liidu, Venemaa või Ukraina sportlane, kes meeste kuulitõukes olümpiavõitjaks kroonitud.

Oma viimase võistluse tegi Kisseljov Ateenas 1982. aastal. Karjääri pidi ta lõpetama dopingu kõrvalmõjude tõttu. 1991. aastal ütles ta, et on viiel korral viibinud haiglas intensiivravi osakonnas ning 1985. aastal oli ta lähedal ka teise ilma minemisele, vahendab Iltalehti.