Lähemal oli kolme hulka jõudmisele Palšyte, kes ületas naiste kõrgushüppe finaalis teisel katsel 1.94 ning oli neljas. Alistanuks 22-aastane leedulanna selle kõrguse avakatsel, jäänuks ta poolatari Kamila Licwinkoga kolmandat kohta jagama. Sama tulemusega oli viies hispaanlanna Ruth Beitia ning kuues poolatar Justyna Kasprzycka.

Ka kullaheitlus kujunes äärmiselt tasavägiseks, sest nii venelanna Maria Kutšina kui itaallanna Alessia Trost said kuni 1.94-ni kõigist kõrgustest jagu esimesel ning 1.97-st kolmandal üritusel. Kuldmedali võitja selgitati seetõttu ümberhüpetega, kus Kutšina sai uuesti 1.97-st jagu, Trost aga mitte.

Naiste kaugushüppes oli oodatult teistest selgelt parem Ivana Spanovic, kes hüppas kolmandal katsel Serbia rekordi 6.98. Teine oli Prantsusmaad esindav Sosthene Taroum Moguenara 6.83-ga ning kolmas rumeenlanna Florentina Marincu Euroopa juunioride rekordiga 6.79. Neljandaks jäi teine rumeenlanna, samuti isikliku rekordi hüpanud Alina Rotaru 6.74-ga.

Aiga Grabuste, kes läks finaalile vastu paremuselt kolmanda hooaja tippmargiga (6.82), pidi leppima tulemusega 6.54, mis andis lõppvõistlusel viimase ehk kaheksanda koha. Muide, 26-aastase Grabuste näol on tegu 2012. aasta Helsingi EM-i pronksinaisega seitsmevõistluses.

EM-i viimasel päeval ühtegi Eesti, Läti ega Leedu sportlast võistlustules pole.