Hiina veebisait Tencent avaldas kirja, mille Wang oli 1995. aastal saatnud ajakirjanikule Yu Zhaole ja millel olid allkirjad veel üheksalt tema treeningkaaslaselt. Sportlased tunnistasid, et kuulusid treener Junren Ma treeningrühma, kus sunniti atleete võtma keelatud aineid ning ainete süstimisega sportlastele tegeles Ma isiklikult.

"Treener Ma on meid peksnud, verbaalselt sõimanud ja väärkohelnud juba aastaid," seisab kirjas, millel kuupäev 28. märts 1995. "Samuti on ta meid sundinud võtma suurtes kogustes keelatud ravimeid. Tema kuriteod peavad välja tulema, kuna me ei taha, et sama asi juhtuks järgmise generatsiooniga. Sellised ebainimlikud piinamismeetodid on meid viinud täieliku kollapsi ääreni."

IAAF saatis reedel välja pressiteate, milles öeldakse, et nad kuulsid sellistest süüdistustest alles hiljuti Hiina ajakirjanike käest. IAAF kutsub Hiina Kergejõustikuliitu tegema koostööd, selgitamaks välja, kas ajakirjanik Zhao Tencenti portaalile antud kiri on autentne.

"Kui sportlane on tunnistanud, et mingil perioodil enne maailmarekordi püstitamist on ta võtnud keelatud aineid või kasutanud tol ajal keelatud tehnikaid, siis vastavalt antidopingu ja meditsiinikomisjoni ettekirjutustele ei tohiks IAAF neid tulemusi enam maailmarekordiks pidada," seisab pressiteates.

Wang püstitas 10 000 meetris maailmarekordi 1993. aasta septembris ning aeg 29.31,78 püsib tänaseni. Samal aastal sündis ka 3000 meetri rekord 8.06,1. Ühtlasi võitis ta 1993. aastal 10 000 meetris maailmameistritiitli ning 1996. aasta Atlanta olümpial kulla 5000 meetris.