Ta võttis esikoha sakslaselt Andreas Hofmannilt, kes juhtis enne otsustavat kuuendat vooru 88.33-ga ja viskas viimasel katsel veel isikliku rekordi 91.07, kuid universiaadi kuldne medal jäi ikkagi 29 sentimeetri kaugusele.

Sakslane sõnas pressikonverentsil, et see oli suurepärane võistlus, kus konkurendid sundisid üksteist maksimumi andma. Viimases viskevoorus toimunud nimetas ta lihtsalt hullumeelsuseks. "Tänan publikut, oli väga meeliülendav siin võistelda," kiitis hõbedane sakslane staadionil valitsenud õhkkonda.

Võidumees Cheng tegi aga teoks lubaduse, mille andis rootslasest treenerile Anders Borgströmile enne universiaadi. "Ütlesin, et tahan visata üle 90 meetri. Tahan saada Aasia spordilegendiks, esimeseks asiaadiks, kes ületanud 90 meetri joone." Öeldud, tehtud. Chengil on vanust 23 aastat ja ta õpib Fu Jeni katoliitlikus ülikoolis.

Mullu Rio de Janeiro olümpial võideti meeste odaviskes kuldmedal tulemusega 90.30 ja tänavu kergejõustiku MM-il tulemusega 89.89. Täna universiaadil oleks need numbrid andnud kõigest pronksmedali. Tõesti hullumeelsus!