Ksenija Balta: "Täna käisin hotelli lähistel soojendusstaadionil viimaseid harjutusi tegemas. Kõik oli hästi. Kuna käisin siin ka paar nädalat tagasi, siis kõik on tuttav, midagi ootamatut pole ja võistlusärevust ei tunne. Pigem on valdab rahutunne. Tahan homme minna säästvalt hüppama ehk soovin esimese katsega kvalfikatsiooninormi täis hüpata."

Mikk Pahapill: "Kõik on läinud plaanipäraselt, olen saanud viimasel nädalal kõiki alasid proovida. Olen väga rahul, et Eesti meistrivõistlustel kaugushüpe ja tõkkejooks hästi välja tulid. Tevashüppes tunnen end kindlalt. Lähen maksimumi peale välja, usun et võistlusel võib ka üllatajaid olla."

Andres Raja: "Mul puudub täpne ülevaade, mis vormis praegu olen, kuna pole kaks nädalat saanud korralikult trenni teha. Superliigal saadud väikene vigastus osutus tõsisemaks kui alguses arvatud ning see on ettevalmistust seganud. Aga lähen ikka endast parimat andma."

Mikk-Mihkel Arro: "Kuna vorm on hooaja parim, siis loodan lähen võistlusele eesmärgiga isiklik rekord teha."

Jaanus Uudmäe: "Olen sel hooajal vähem tavalisest vähem võistelnud, kuid esimese võistlusega EM-normi täitmine näitab, et vorm on hea ja treeningud on vilja kandnud. Täna käsime staadioniga tutvumas, rada tundus väga hea, mulle Mondo rajad sobivad. Võtan võistlust rahulikult ning tahan 12 parema hulka saada."

Igor Sjunin: "Eks natuke on ärevus ikka sees, kuna see on minu esimene suurvõistlus. Samas pole ma närvis, kuna vorm on hea ja olen normi sel hooajal kolm korda täis hüpanud. Lähen homme võistlema usuga 12 parema hulka saada."

Aarne Nirk: "Ettevalmistus on sujunud ning olen just selle võistluse jaoks valmistunud. Pärast Eesti meistrivõistlusi olen taastunud ja puhanud. EM-il lähen üritama uut isiklikku rekordit, edasisaamine saab olema raske ülesanne."

Maris Mägi: "Lähen üritama uut Eesti rekordit. Tunnen, et vorm on päris hea, kindlasti tuli kasuks treeninglaager Saksamaal, kus ma Austraalia treeneri käe all viimaseid võistluseelseid treeninguid tegin. Nüüd on treeningud tehtud ning hea aja ja koha jooksmine on rohkem peas kinni. Mõtlen
positiivselt ja ehk alistub ka Eesti rekord."

Tiidrek Nurme: "Olin kolm nädalat Šveitsis mäestikulaagris, et pärast juunikuud mahtu koguda. Kõik läks hästi, seda näitas ka Eesti meistrivõistlustel üksi joostud 3.45. Pärast EMV olen teinud kaks treeningut ning vahepeal kimbutanud vigastusest olen paranenud. EM on võistlus, mille
nimel oleme viimased kaks aastat teeninud ning usume finaali pääsemist."