Kui vahepeal oli kaalumisel ka variant, et Eesti rekordinaine valmistubki Rio olümpiaks Eugene’is koos Ashton Eatoni ja Brianne Theisen-Eatoniga, siis eelkõige majanduslikel põhjustel päris nii mahukat koostööd siiski ei tehta. Peaaegu poolteist kuud USA-s olümpiahooajaks põhja ladunud Šadeiko naasis jõuluks koju ja harjutab nüüd jälle Anne ja Taivo Mägi grupis. Kevadel läheb ta uuesti USA-sse laagrisse.

„Toimub kahe grupi vaheline koostöö, sest otsisime värsket pilku ja treeningpartnerit, kelle kõrval oleks hea treenida ja õppida,“ selgitas Šadeiko, kelle sõnul andis maailma absoluutsete tippudega koos treenimine talle palju juurde. „Sain kindlasti palju huvitavaid mõtteid ja innustust, nähes nende treeninguid ja igapäevast rutiini.“

26-aastane Šadeiko on üks kümnest Eesti kergejõustiklasest, kel olümpianorm täidetud ja pilet taskus. 2011. aastal noorsoo Euroopa meistriks kroonitud naise seitsmevõistluse rekord on 6221 punkti, täiskasvanute suviste tiitlivõistlustel on siiani laeks suvine Pekingi MM-i 15. koht, sise-EM-ilt on ette näidata ka 9. koht (2011).