Klassikaline maraton 42 195 m joostakse Tondiraba Jäähalli siseovaalil, millel pikkust 252,66m ehk kokku läbitakse ring 167 korda.

Lisaks maratoni tulemusele on võimalik saada kirja ka 6 tunni jooksu tulemus ehk distantsipikkus. Selleks tuleb ringil joosta 6 tundi ja selle aja jooksul läbitud täisringide arv ehk distants ongi tulemuseks.

Esimest minijuubelit tähistava sisemaratoni osalejate nimekirjas on lisaks tuntud ja vähem tuntud Eesti harrastusmaratoonaritele osalejaid ka Soomest, Lätist ja Leedust, mis teeb võistluse rahvusvaheliseks. Kõik lõpetajad saavad lõpetamise kohaga medali ehk mida kiiremini 167 ringi läbida seda väiksem on number medalil!

Nagu ka eelmistel kordadel, nii ka sel korral said Tondiraba Sisemaratonile eelregistreerunud osalejad esitada kaks oma lemmiklaulu, mis loovad osalejatele jooksu ajal mõnusa meeleolu.

Seoses ringi eripäradega oli osalejate arv 5. Tondiraba sisemaratonil piiratud 60 jookajaga ja see sai täis juba detsembri alguses. Koos korraldajate eriloaga starti saanutega asuvad 167 ringilisele maratonile 63 jooksuhuvilist.