Pärast teistkordselt emakssaamist tippsorti naasva sportlase sõnul on BIGBANK Kuldliigal võistlemise eesmärk eeskätt tunnetuse saamine, et valmistuda suvel toimuvateks Londoni olümpiamängudeks. „Tahan kindlasti Londonis osaleda nii kaugus- kui ka kolmikhüppes. Et saada õige tunnetus tuleb võistelda. Kuna sisehooaeg on juba lõpusirgel ja ma pole veel võistelnud, siis Tallinnas teen olümpiahooajaga algust,“ ütles Lebedeva.

Lebedevale astuvad vastu Eesti meister Veera Baranova (PB 6.45) ja Läti meister Lauma Griva (PB 6.86).

Tatjana Lebedeva on nii kaugus- kui kolmikhüppes võitnud maailmameistrivõistlustelt ja olümpiamängudelt kokku 14 medalit. Kaugushüppes on Lebedeva võitnud olümpiamängude ning kaks korda maailmameistrivõistluste kuldmedali. Kaugushüppe maailma kõigi aegade edetabelis asub sportlane 8. kohal, tulemusega 7.33. Lisaks kõrgetele kohtadele ning tugevatele tulemustele kaugushüppes on Tatjana Lebedeva neljakordne maailmameister ja kahekordne Euroopa meister kolmikhüppes. Maailma kõigi aegade edetabelis asub Lebedeva tulemusega 15.34 kolmandal kohal ning talle kuulub ala sisemaailmarekord (15.36).

BIGBANK Kuldliiga on Baltikumi mainekaim kergejõustiku võistlussari, mille nimisponsoriks on Eesti kapitalil põhinev krediidiasutus BIGBANK AS. 6 aasta jooksul on BIGBANK toetanud sporti läbi kergejõustiku ligi 400 000 euroga ning panustanud Eesti ettevõttena riigi kergejõustiklaste arengusse pakkudes sportlastele motiveerivate konkurentidega võistlusi ning premeerinud edukaid.