Meeste 4 km distantsil võidu võtnud Tiidrek Nurme (Tartu Ülikooli Akadeemiline SK) järel jooksis mõnevõrra ootamatult end ajaga 12.06 hõbedale Roman Fosti (Stamina SK). Viimasele poodiumikohale spurtis Taivo Püi (Sportkeskus.ee), kes kaotas Fostile vaid 3 sekundiga. Esikuuikusse mahtusid veel Nikolai Vedehin (Tartu Ülikooli Akadeemiline SK), Ragnar Lipp (Eesti

Maaülikooli SK) ja Taavi Tambur (Stamina SK).

Naiste 4 km distantsil võttis ajaga 14.08 ülikindla võidu Jekaterina Patjuk (Tartu Ülikooli Akadeemiline SK). Teiseks tulnud Maria Leosk (Tallinna SS Kalev) kaotas võitjale 42 sekundiga ja end kolmandaks jooksnud Evelin Kärner (Nõmme KJK) jäi liidrile alla juba üle minuti.

Kokku osales viies meeste ja viies naiste vanuseklassis 193 jooksjat. Vanuseklasside kiireimad olid B klassis Jelena Listova ja Aleksander Kozinets, A klassis Kelly Nevolihhin ja Dmitri Aristov, juunioritest
Kristiina Dolmatova ja Kaur Kivistik, noorsoo vanuseklassis Liina Tšernov ja Keio Kits ning täiskasvanute seas Jekaterina Patjuk ja Tiidrek Nurme.

Reedel, 1. mail selgitatakse 80. Suurjooksu ümber Viljandi järve raames ka Eesti meistrid 12 km krossijooksu distantil. Oma 80. hooaega tähistava jooksuvõistlusel on esindatud Eesti nimekaimad.

Eesti kergejõustiklasi toetavad Elion, Nike, ERGO Kindlustus, Tallinna Sadam, Stora Enso, Kultuuriministeerium ja Eesti Olümpiakomitee. Kergejõustikuliidu meediapartneriteks on Eesti Päevaleht, uudisteportaal Delfi, Eesti Rahvusringhääling ja raadio KUKU.