Kriisk ületas Tartus Tamme staadionil kolmandal katsel algkõrguse 5.00 ning kindlustas sellega Tartu Ülikooli Akadeemilisele Spordiklubile maksimumpunktid. Autasustamisel teatas talvel isiklikuks rekordiks 5.30 hüpanud Kriisk aga üllatuslikult, et heidab naelikud varna.

"Kogu mu kevadine ettevalmistus läks vigastuse tõttu aia taha. Valutavate Achilleuse kõõluste tõttu on olnud keeruline isegi soojendusjooksu teha," nentis 26-aastane Kriisk, kellele hakkas mainitud vigastus muret tegema talvel.

"Tõsisest sporditegemisest ei maksa sellise probleemiga rääkida. Sel suvel olnuks utoopiline arenguhüpet loota. Panin jätkamise pluss- ja miinuspooled paberile kirja ja mõistsin, et targem on lõpetada. Olen 20 aastat oma elust juba spordile pühendunud ja aeg on nüüd midagi muud teha," lisas Kriisk.

"Eks ma olen ilmselt ka ise süüdi, et pole pööranud piisavalt rõhku vigastuste väljaravimisele. Praegugi on lisaks Achilleustele veel paar pisivigastust, mis vajavad väljaravimist."

"Talvel oma esimesel tiitlivõistlusel (Praha sise-EM-il) osalemine andis motivatsiooni juurde, kuid ma ei taha Achilleuse kõõluse murdmisega riskida. Nii oleks mul ka tööturul keerulisem midagi leida," tõdes Kriisk.

Paar tööpakkumist on Kriisk praeguseks juba saanud. Uue põhitöö kõrvalt plaanib ta jätkata ka enda loodud firmas Urban Fitness, mis koostab harrastajatele personaalseid treeningkavasid.

Et ka Eesti viimaste aastate teine number Veiko Aunapuu jõuab täiskohaga töö ja magistrantuuri kõrvalt trenni üha harvem, on hetkel veel selgusetu, kes esindab Eestit teivashüppes nädala lõpus Heraklionis toimuval võistkondlikul EM-il.