Ahhaa keskuse Newtoni kohvikus toimunud tänuõhtul said kõigi spordialade parimad lisaks kingituste vastuvõtmisele veidi klubikaaslastele rääkida, millega nad tegelevad ning kuidas alal läheb ning oma efektse etteastega esines ka Ahhaa teadusteater.

Klubi valis aasta parimad nii spordialade lõikes eraldi kui ka kogu klubi peale kokku. Aasta naissportlaseks valiti Lily Luik, kelle eelmise aasta suurimateks saavutusteks olid Eesti meistritiitel 10 000 meetri jooksus ning olümpiamängudelt maratoni 97. koht.

Aasta meessportlane on Rasmus Mägi, kelle silmapaistvaimaks saavutuseks on loomulikult 400m tõkkejooksu olümpiafinaalis saavutatud 6. koht.

Aasta treeneriks valiti Anne ja Taivo Mägi, kelle õpilaste hulka kuuluvad paljude teiste hulgas ka olümpiasportlased Rasmus Mägi ning Grit Šadeiko.

Aasta nooreks naissportlaseks kuulutati sulgpallur Hannaliina Piho, kellel ette näidata U18 MMi võistkondlik 30. koht, üksik-, naispaaris- ja segapaarismängu 65. koht, Euroopa U18 karikaetapi teine koht üksikmängus ja teine koht naispaarismängus.

Klubi parima noor meessportlase valikul tuli võitjaks korvpallur Märt Rosenthal, kes kuulus nii möödunud aastal kui ka praegu U18 rahvuskoondisse. Endise Rocki korvpallikooli meeskonnaga oli Rosenthal Eesti meister U18 vanuseklassis, karikavõistluste hõbemedalist ning meeste esiliiga pronksil. Eelmisel hooajal pidas ta TÜ/Rocki esindusmeeskonna rivistuses viis mängu, on tänavusel hooajal kaasa löönud seitsmes kohtumises ning hetkel hoiab esiliiga kõige resultatiivsema mängija tiitlit.

Aasta noortetreeneri tiitli sai kergejõustikutreener Liina Remmel. Klubi suurima õpilaste arvuga treenerina juhendab ta umbes 170 õpilast, 4-aastastest kuni täiskasvanuteni. 2016. aastal täitsid tema õpilastest kergejõustiku tulemuste esimese järgu 15 õpilast, kaks õpilast tuli Eesti meistriks ning mitmed olid esikolmikus.

Klubi parimad sportlased alade kaupa (sportlane/treener):

Sulgpall

Hannaliina Piho/Heiki Sorge

Raul Käsner/Heiki Sorge

Kergejõustik

Lily Luik/Harry Lemberg

Rasmus Mägi/Anne ja Taivo Mägi

Kulturism

Reet Reimets/Silvar Rückenberg

Siim Savisaar/Silvar Rückenberg

Aerutamine

Eve Külasalu/Koit Põder

Tarmo Tootsi/ Koit Põder

Maadlus

Anette Traks/ Jarek Lätt

Vahur Steinberg /Jarek Lätt

Korvpall

Nele Laurimaa/Toomas Liivak

Janar Talts/Gert Kullamäe

Jalgrattasport

Mae Lang/ Jüri Kalmus

Silver Mäoma/ Jüri Kalmus

Sõudmine

Andres Nöps/ Heigo Tiidemaa, Priit Purge

Käsipall

Mihkel Keldoja/Priit Allikivi

Jõutõstmine

Marianna Bogdanova /Kaido Sirge

Alex Edward Raus /Peep Päll

Võrkpall (naised)

Liis Noormets/Andrei Ojamets

Poks

Elin Soomets / Hannes Tamm

Raiki Kinsigo/ Hannes Tamm

Tartu Ülikooli parim üliõpilassportlane

Daisy Kudre, suusaorienteerumine