"Viskasin soojendusel kolmveerand hooga 88 meetrit, mis näitab, et vorm on super hea," rääkis ta.

"Mul on varemgi nii olnud, et ei saa staadionile tulles seda mõtet peast ära ja ennast uuesti raamidesse suruda. Eelmisel aastal viskasin soojendusel 86 meetrit, võistlusel 84. Sel aastal soojendusel 88 ja võistlusel 77."

Laanmäe sõnul on tal probleeme hoojooksuga. "Ma ei tule hoojooksuga toime. Oleksin pidanud siin ka kolmveerandhooga viskama, aga tahtsin ikkagi täishooga proovida. Ei ole muud, kui pean võtma kolmveerandi ja täishoo vahepealse hoo, et oleks mugav visata. Tulemusest täna kahju ei ole. Sama lugu nagu Magnusel - lihtsalt ei tulnud tehniliste nüansidega toime."

Laanmäe haaras pärast kuuendat katset jalgadest kinni ning lonkas veel ka tükk aega pärast võistlust. Õnneks midagi tõsist ei ole. Teda tänavu seganud säärelihasevigastusega tänased krambid seotud pole.

"Tundsin viiendal katsel, et säärtest käisid nõksud läbi nagu kerged elektrilöögid. Kuuenda katse poole hoojooksu pealt läksid mõlemad sääred krampi. Midagi katki ei läinud, lihtsalt sentimeetrised sooned olid mõlemas sääres sees. Ei saanud püstigi tõusta. Sellist asja pole kunagi varem olnud," jäi Laanmäe nõutuks, kuid krampidest suurt numbrit ei teinud.

"Ei ole muud kui tuleb lihtsalt massaažis käia. Magneesiumi ja soola tarbimisega on muidu korras. Kes teab, millest see oli. Vahel lihtsalt juhtub nii. Midagi hullu ei ole."

MM-i pilet peaks Laanmäel taskus olema, kuigi ta normatiivi 83 meetrit tänavu täitnud pole. Londonisse pääseb 32 odaviskajat, Laanmäe on hetkel 82.58-ga vastavas pingereas 26. kohal. "Ebareaalne, et ühe päevaga kuus venda mööda läheks. Sellepärast ma ei sabista," sõnas ta.