“Arvan, et Saladino on tulevane kaugushüppe maailmarekordi omanik,” arvab “Tallinn 2007” peakorraldaja Aivar Karotamm, kes näeb panamalases võimalikku üheksa meetri piiri ületajat, kirjutab Postimees.

Odaviskes avaneb sel aastal MM-tiitlit kaitsma asuval Andrus Värnikul 22. juulil toimuval “Tallinn 2007-l” väärt võimalus võimeid võrrelda Euroopa meistri ja olümpiavõitja Thorkildseniga. “Kahjuks ei saa Tallinnas võistelda soomlane Tero Pitkämäki,” märkis Karotamm, kelle sõnul võistleb soomlane samal ajal Lapinlahtis.

Mõistagi on Tallinna suurvõistluse teine peaala meeste kettaheide, kus lisaks Eesti parematele Gerd Kanterile ja Aleksander Tammertile astub teiste tippude hulgas areenile ka kahekordne olümpiavõitja Virgilijus Alekna Leedust.

Lastel ja nende treeneritel on “Tallinn 2007-l” võimalus jälgida selleks spetsiaalselt eraldatud tsoonis tippkergejõustiklaste soojendust, teatab võistluse kodulehekülg. Väiksematele lastele pakutakse tegevust lastelinnakus, kuhu tuleb batuut, viiakse läbi sportlikke mänge ja tutvustatakse võimalusi tegeleda spordiga.

Lastele ja seenioridele on endiselt sissepääs Kadrioru staadionile tasuta. Peatribüünile maksab pilet 100.- krooni, abitribüünile 25.- krooni. Tallinna kergejõustikuõhtu toimub tänavu 15. korda.