Tegemist on Eesti välisrekordi, kuid mitte absoluutse rekordiga, sest sees on Iljuštšenko hüpanud 1.93.

Meeste kettaheites võttis tulemusega 61.56 võidu TTÜ esindaja Märt Israel. Naiste 4x100 m teatejooksu võitis Tartu Ülikool, kelle esindusse kuulus ka Grit Šadeiko.

Individuaalselt tuli Šadeiko kaugushüppes teiseks tulemusega 6.14, võitis Maria Griva Ventspilsi ülikoolist 6.23-ga. Meeste kõrgushüppes oli eestlastest parim Rando Tomingas TTÜ-st tulemusega 2.03, tulles pronksile.


Tasavägises meeste 800 m jooksus jäi ülinapilt võidust ilma TTÜ sportlane Roman Fosti, kes kaotas parima aja 1.52,79 jooksnud Tuomo Salosele Helsingi Ülikoolist vaid ühe sekundi sajandikuga. Mihkel Saks TTÜ-st sai 7.24-ga kaugushüppes kolmanda koha.

Lauatennises domineerisid hiinlased, võttes võidud kõigil viiel võistlusalal.

Homme peetakse nelja pallimänguala finaalid ja kohamängud. Korvpalli ja võrkpalli pronksimängud toimuvad TÜ spordihoones, samuti mängitakse seal välja saalihokiturniiri kõrgemad kohad.

Jalgpallimängud peetakse Annelinna kunstmuruväljakul, võrkpalli ja korvpalli finaaalmängud Eesti Maaülikooli spordihoones.

Kõige põnevamaks tõotabki kujuneda meeste korvpall, kuna finaalis kohtuvad Šiauliai Ülikool ja Vytautas Mangnuse Ülikool, viimase meeskonnas ka Eesti koondislane Siim-Sander Vene, pronksi eest lähevad aga kokku TÜ ja TTÜ.

Naiste korvpalli võidu eest hakkab võistlema TÜ naiskond, kes läheb vastamisi Läti Ülikooliga. Meeste saalihokis jõudsid poolfinaali eestlastest nii EMÜ kui ka TÜ.

Jalgpallis kohtuvad TTÜ ja TÜ mehed poolfinaalis, võrkpallis peetakse nende kahe ülikooli vahel samuti pronksimatš.