Võidu võtnud sakslane Luke Campbell sai seejuures Mägiga täpselt sama aja ning võitis vaid fotofiniši abil. Kolmas oli prantslane Mamadou Kasse Hann 49,90-ga.

"Olin jooksu esimeses pooles pisut raskustes, kuid teine pool õnnestus hästi. Kokkuvõttes olen õnnelik, et tulin ja võistlesin siin Lausanne`is. Siin osatakse suurepärast võistlust kokku panna," sõnas Mägi jooksu järel. "400 meetri tõkkejooksus on tase väga kõrge, on palju hämmastavaid jooksjaid, see sunnib meid kõiki pingutama ja oma taset tõstma. Dohani (MM) on veel pikk maa minna ja ma võtan päev-päeva haaval," lisas eestlane.

Fotofiniš:

Lausanne`is ei võistelnud rida tipptegijaid. Šveitsi võistlust vaatasid kõrvalt kõik kiired ameeriklased eesotsas Rai Benjamini (jooksnud sel hooajal 47.16), Quincy Halli (48,48), Norman Grimesi (48,71) ning Amere Lattiniga (48,72). Puudu oli ka Katari esindaja Abderrahman Samba (47,27), norralane Karsten Warholm (47,33) ja jamaikalane Kemar Mowatt (48,70).

Odaviskaja Liina Laasma ei suutnud Lausanne`is kolme katsega tulemust kirja saada ning jäi 12 osaleja seas jagama viimast kohta.

Esikoha saavutas sakslanna Christian Hussong 66.59-ga, järgnesid austraallanna Kelsey-Lee Barber 65.63 ja tšehhitar Barbora Špotakova 63.79-ga.

Sarnaselt eestlannale ebaõnnestus kolmel katsel türklanna Eda Tugsuz.

Laasma on sel hooajal visanud 62.56. See tulemus oleks täna andnud kõrge viienda koha.