Korraldajad olid kokku kutsunud „Unelmate võistkonna“, mis koosnes erandiult Paide-Türi Rahvajooksu võitjatest. Stardis olid nii 1982.
aastal peetud esimese rahvajooksu parimad Viljo Emajõe ja Aili Siht, kui ka mullused võitjad Tiidrek Nurme ja Jekaterina Patjuk. Viimatinimetatud startisid Tartu Ülikooli Akadeemilise Spordiklubi I võistkonnas, kes pühendasid oma jooksu traagiliselt hukkunud klubikaaslase Taavi Peetre mälestusele.

Esimestest meetritest peale võttis teistest kiirema tempo üles Nurme, kelle võistkonnakaaslased järgnevate etappidega edumaad aina kasvatasid.

Võitjavõistkonna, Tartu Ülikooli SK, aeg oli 41.45, mis jääb aga siiski alla samal distantsil jookstud Paide-Türi Rahvajooksu rajarekordile 40.56. Selle püstitas 2002. aastal Pavel Loskutov, kes jooksis ka seekord võitjavõistkonnas ja kõige raskemat, tõusu Kirna mäele. Lisaks Loskutovile kuulusid tiimi Laura Suur, Alo Rand, Hasso Paap, Alar Lamp, Denis Košelev, Liina Luik ja Rivar Tipp.

Teise koha saavutas Tartu Ülikooli Akadeemiline Spordiklubi teine koosseis ja kolmas oli kohalik kergejõustikuklubi Järvala, jättes unelmate võistkonna neljandale kohale.