Rootsis toimuval maavõistlusel lähevad Eesti eest võistlustulle Kaarel Jõeväli, Karl Robert Saluri, Hendrik Lepik, Martin Sisas, Ramo Kask, Terje Kaunissaar, Karol Rahuoja ja Kairit Olenko. Väljaspool arvestust teeb kümnevõistluses kaasa ka Tarmo Riitmuru. Võitjad selguvad eraldi nii meeste kui ka naiste võistkondade arvestuses. Meeste puhul läheb võistkonna arvestusse neli parimat tulemust ning parima naiskonna selgumisel on määravaks kolme naise tulemus.

8. juunil algab võistlus kl 11.45 ning lõppeb orienteeruvalt kl 19.15. 9. juunil algab võistlus kl 11.30 ning ligikaudseks lõpuajaks on märgitud 18.30. Võistluste tulemused lisatakse võistluste kodulehele – http://www.huddinge-friidrott.org/tavlingar/13/combined/resultat.htm. NB! Pärast iga ala tulemusi ei uuendata, seda tehakse 3-4 korda päevas.

Tihedat rebimist koondisekohtadele on oodata eelkõige meeste arvestuses, kus koondisesse kandideerivad kümnevõistlejad peavad ennast tõestama parimast küljest. Euroopa mitmevõistluse karikavõistluste superliigal võisteldakse esmakordselt ühise võistkonnana - varasemalt võistlesid naiskond ja meeskond eraldi arvestuses. Superliigal kuulub koondisesse neli meest ja neli naist ning tänase seisuga on koha omale kindlustanud Mikk Pahapill, Grit Šadeiko ja Mari Klaup. Juhatus kinnitab 29.-30. juunil Tallinnas Kadrioru staadionil toimuva Superliiga koondise 20. juuniks.

Eesti kergejõustiklasi toetavad Nike, Tallinna Sadam, Kultuuriministeerium ja Eesti Olümpiakomitee.

Eesti Kergejõustikuliidu ametlik joogipartner on Saku. Kergejõustikuliidu meediapartneriteks on Eesti Päevaleht, uudisteportaal Delfi, Eesti Rahvusringhääling ja raadio KUKU.