Lisaks Noolele osalevad spordipäeval mitmevõistleja Indrek Turi ja Eesti 100 meetri rekordimees, sprinter Argo Golberg. Võru Spordikeskuses toimub samal õhtul algusega kell 17 kergejõustikusarja BIG Kuldliiga viimane talvine etapp.

MTÜ Spordiürituste Korraldamise Klubi juht Mati Lilliallik rääkis, et kõik heategevusliku spordipäeva korraldamisega seotud kulud tasub BIG Kuldliiga, annetades spordipäeva läbiviimiseks kogu võistlussarja talvistelt etappidelt teenitud piletitulu.

Spordipäevast osa võtvatel lastel on võimalus kaasa lüüa lõbusal mitmevõistlusel, mille kõik alad on seotud kergejõustikuga. Võistluste läbiviijateks ja kohtunikeks on Eesti endised ja praegused tippsportlased. Kõigi spordialade parimatele on BIG Kuldliiga pannud välja auhinnad.

Kuna võistlused toimuvad vastlapäeval, on kavas korraldada ka Eesti esimene sisekergejõustikuhalli vastlaliug. Pärast spordipäeva on Tilsi lastekodu lastel võimalus vaadata, kuidas Võru Spordikeskuses katsuvad BIG Kuldliigal jõudu Eesti kergejõustiku tipud.

BIG Kuldliiga on kodumaine kergejõustikusari, mille raames toimub tänavu kolm talvist ja viis suvist etappi. BIG Kuldliiga peaauhind on 2007. aastal jackpot 10000 eurot (156466 krooni).