"Koguda avapäeval üle 3400 punkti on kindlasti väga hea. Mitmevõistluses on kõige olulisem stabiilsus ja täna suutsingi stabiilselt igal alal oma ära teha," rääkis Pahapill Delfile.

Umbes 6000 punkti graafikus liikuva Pahapilli tänase päeva tulemused: 60 meetrit - 7,18; kaugushüpe - 7.36;  kuulitõuge 15.29; kõrgushüpe 2.10.

"Kaugushüppes oli 7.36 minu praegune maksimum. Kuulis pakkus eelkõige rõõmu just see, et sain esimesel katsel hea tulemuse kirja," iseloomustas avakatsel 15.23 tõuganud ning teisel katsel raudmuna kuue sentimeetri võrra veelgi kaugemale saatnud Pahapill kolmandat ala.

Enim rahulolu pakkus 2009. aasta Euroopa sisemeistrile kõrgushüpe, kus ületus 2.10. "Jah, kõrgus oli tõesti täna väga hea," arvas Pahapill.

Oma esimest mitmevõistlust peale õlavigastuse saamist (eelmise talve sise MM-il) tegev Pahapill on saanud enda sõnul sisehooajaks hästi valmistuda. "Sügisene ettevalmistus on kulgenud plaanipäraselt, ka õlg pole peale suve enam muret teinud."

Märtsi alguses Göteborgis toimuvale sise EM-ile Pahapill veel ei mõtle: "Praegu on oluline sel võistlusel korralik punktisumma koguda, siis saab juba edasi vaadata."