Endine vasaraheitja Aivar Räni avalikustas mullusuvises noortekoondise laagris Valgamaal Käärikul toimunu, kui heitealade peatreener Ants Kiisa tõi grilliõhtuks välja alkohoolsed joogid - õlled ja siidri. Heitjate noortekoondise ettevalmistuslaagris osalesid kümmekond alla ja mõned üle 20 aasta vanused ning kolm alaealist sportlast.

Kiisa ütleb, et tema kellegi teise jaoks alkoholi lauale ei pannud. "Igaüks, kes treeneritest tahtis, ostis endale sauna õlled. See, et kirjutati, et mina tõin teistele alkoholi, on vale. See on fakt," ütles Kiisa Delfile.

"Head lapsevanemad ja treenerid, lapsed, noored, spordisõbrad!" alustab Plaser oma postitust.

"Alkohol on osa kultuurist ja võimalus langeda kultuuritusse. Sport ja käredad mehed käivad käsikäes. Alkohol spordilaagris pole kohustuslik. Üks õlu peale sauna või pokaal veini, kindlasti normaalsus mittevõistlejale ning täiskasvanutele. Ei tee kellelegi liiga, ega häiri. Purjus või lausjoobes treener on häbiks spordile, oma klubile ja lastele. Vabal ajal ja väljaspool sponsorite makstud treeningreisi võib endale lubada rohkem. Hommikuni pummeldavad treenerid ja haisevad lapsevanemad häirivad teiste und, ettevalmistamist võistlusteks."