Sporting News tundis intervjuu alustuseks huvi, miks pikk ja võimas Hunt ei hakanud ülikoolis hoopis korvpalliga tegelema, eelistades ameerika jalgpalli.

"Mängisin keskkoolis korvpalli, enamasti oma lõbuks. SMU-sse (Lõuna-Dallase metodistlik ülikool - toimetus) tulles ei mõelnud ma korvpallile üldse. Ma olen lihtsalt pikk ning võin teha mõned visked, kuid korvpalluri kohta ei midagi erilist," vastas Hunt. "Jalgpall oli minu jaoks kergem valik ja see tuli hästi välja."

Küsimusele, kas eestlane on kettaheitega lõpparve teinud, vastas Hunt: "Aeg näitab. Kui mul avaneb võimalus tagasi minna ja heita, siis ma kindlasti teen seda. Mulle endiselt meeldivad sellised võistlused."

Tänavuse kergejõustikuhooaja otsustas 25-aastane Hunt vahele jätta, sest ei näinud endal võimalust Londoni olümpiale pääsemiseks.

"Eelmisel aastal oli mul õlaoperatsioon ja otsustasin sel aastal jalgpallile keskenduda. Meil on Eestis unikaalne olukord, kus kettaheites on juba kolm normitäitjat. Üle kolme sportlase ei saagi ükski riik olümpiale saata. Hetkel oleksin Eestis alles neljas või isegi viies kettaheitja. Paar noort poissi tulevad peale," rääkis Hunt.

205 cm pikkuse Hundi kettaheite rekord on 61.33, mille ta heitis kaks aastat tagasi.