23-aastane põlvalane on osalenud tänavu kolmel kümnevõistlusel. Maikuus Tuscaloosas kogus ta 8315 punkti ning kuu aega hiljem Eugene'is USA üliõpilasmeistrivõistlustel 8294 punkti. Rio olümpial sai Uibo kuulitõukes nulli, kuid jätkas võistlemist ja lõpetas 7170 silmaga.

Tegu on Petros Kyprianou hoolealuse karjääri esimese kommerts(kümne)võistlusega - ülikooliaastatel võistles ta vaid üliõpilaste jõuproovidel ja tiitlivõistlustel. Enne USA-sse minekut oli Uibo aga 7500 punkti mees ning välisvõistlustele kutseid ei pälvinud.

Uibo eesmärk Talence'is saab pealtnäha olla vaid üks - realiseerida Rio olümpiaks ajastatud vorm.

Arvestades seda, et Rio olümpiast on möödas vaid üks kuu ning Talence'i võistlus pole reeglina meelitanud kohale sama palju tippe kui näiteks Götzis, võib seekordse kümnevõistluse stardinimekirja pidada ehk ootamatultki tugevaks.

Võistluse tõmbenumber on kohalik atleet, vastne olümpia teine mees Kevin Mayer, kes kerkis Rios kõigi aegade kuuendaks kümnevõistlejaks (8834 p). Nimekamatest mitmevõistlejatest löövad kaasa ka neljakordne tiitlivõistluste hõbemedalist, ukrainlane Aleksei Kasjanovi (rekord 8479 p) ja kahekordne olümpiapronks, kuubalane Leonel Suarez (8654 p).

Naiste seitsmevõistluses osalevad tuntumatest nimedest sakslanna Claudia Rath, Prantsusmaad esindav Antoinette Nana-Djimou ja hollandlanna Nadine Broersen.

Eesti mitmevõistlejatest on hooaja viimase IAAF-i mitmevõistluse sarja kuuluva võistluse võitnud Larissa Netšeporuk (2002, 6151 p) ja Mikk Pahapill (2014, 8077 p). Erki Nool pole Talence'is küll võitnud, end hoiab tänaseni enda nimel võistluse 400 meetri jooksu rekordit (46,95).

Talence'i stardinimekirjad