Uibo läbis 60 meetrit jooksu enda jaoks tagasihoidliku 7,43 sekundiga ja jättis võistluse pooleli. Põhjuseks oli järjest süvenenud reie tagumise külje vigastus. „Kogu see teema algas enne konverentsi võistlust, kui meil olid külmad ilmad ja tagareis jäi kangeks,“ selgitas Uibo, kes siiski lõpetas veebruari lõpus toimunud konverentsi võistlusel seitsmevõistluse 5909 punktiga. „Konverentsil andis jalg sprintides veidi tunda, kuid kõik muu sai valuvabalt tehtud. Peale võistlust sain aru, et natukene läks ikkagi hullemaks. Ja nii ta seal läks, sajaprotsendiliselt tehtud ei saanud.“

Pikka ravipuhkust Georgia ülikoolis õppiv 22aastane Maicel Uibo endale lubada ei saa, sest välishooaeg koputab õige pea uksele. „Loodetavasti saan jala esimeseks kümnevõistluseks korda. See peaks toimuma meie kodustaadionil aprilli keskpaiku,“ märkis Uibo, kes mullu krooniti kümnevõistluses NCAA võitjaks.

Seega sisehooaja laeks jäigi seitsmevõistluse tulemus 5909, mullu viis nooruk rekordi 6044 punktini. Küll aga näitas Põlvast pärit atleete arengut mitmel üksikalal. Ta viis teivashüppes rekordi mitmevõistleja kohta kõrgeklassilise 5.25ni ja nihutas kuulitõukes margi 14.46ni. Kaugushüppes tähistab 7.39 uut siserekordit, kõrgushüppes kordas ta 2.13ga oma parimat tulemust sisehallis.