Eesti Kergejõustikuliidu peatreeneri Aivo Normaku sõnul on väliste meistrivõistluste hooaeg kogumas hoogu. “Mai alguses selgusid tänavused esimesed riigi meistrid murdmaajooksus. Laupäevasele B-, A- ja juuniorklassi võistlusele on oodata järge juba nädala pärast, kui selgitatakse teatejooksude meistrid täiskasvanute seas,” kommenteeris Normak. Noorte teatejooksu meistrivõistlustel osaleb 22 klubi, mis on viie võrra rohkem kui eelmisel aastal.

Nädalavahetusel toimub Rakveres ka teinegi noorte võistlus. Sel aastal 37. hooaega peetav traditsiooniline TV-10 olümpiastardi kolmas etapp toob pühapäeval Rakverre üle 420 noore sportlase. Osalejate muljeid vahendab reporterina televaatajatele Eesti rahvuskoondislane, kümnevõistleja Madis Kallas. Erisaade Rakvere võistlusest jõuab ETVs eetrisse laupäeval, 31. mail kell 9.30 ja on korduses pühapäeval, 1. juunil kell 15.50.

Eesti kergejõustiku suurtoetajad on Saku Õlletehas, Elion, Nike, ERGO Kindlustus, Q Vara, Kultuuriministeerium ja Eesti Olümpiakomitee.

Kergejõustikuliidu meediapartneriteks on Eesti Päevaleht, uudisteportaal Delfi, Eesti Rahvusringhääling ja Kuku raadio.