Võistlustulle asub enamus täna Pekingis olümpiamängude lõppvõistlusel heitvatest meestest.

18. septembril 2008 võistlevad Kadrioru staadionil maailma parima kettaheiteriigi tiitlile kuue riigi sportlased ning sümboolne maailma koondis. Osalevad riigid on kutsutud maailma jooksva edetabeli põhjal, liites kolme parema mehe tulemused. Tallinnas võib Eesti meeskonna konkurentidena näha USA, Hispaania, Saksamaa, Poola ja Ungari koondist. Maailma edetabeli muutudes võib kõne alla tulla ka Venemaa või Ukraina meeskondade osalemine. Seega saab Eesti publik 30 päeva pärast näha pea kõiki tänases olümpiafinaalis võistlevaid maailma parimaid kettaheitjaid.

Eesti meeskonnas võistlevad kõik olümpiamehed: Gerd Kanter, Aleksander Tammert ja Märt Israel. Maailma koondise kapteniks on kahekordne olümpiavõitja ja maailmameister Virgilijus Alekna Leedust.

ERGO toetab Aleksander Tammert seeniorile pühendatud mälestusvõistluse korraldamist, et pakkuda Eesti spordihuvilistele ainukordset võimalust osa saada maailma ja Eesti kettaheitehiidude jõukatsumisest. “ERGO maailmamängud on spordihuvilistele heaks võimaluseks tänada kõiki olümpial võistelnud kettaheitjaid. Kindlustame kodupublikule põneva spordielamuse!,” lausus juhatuse liige Marek Zacek.

Võistluse toetajana pakub ERGO klientidele võimalust minna võistlusi vaatama tasuta, vaid kindlustuspoliisi ettenäitamisel.

ERGO Maailmamängude piletid tulevad müüki 31. augustil Kadrioru staadionil, mil toimub BIG Kuldliiga 2008.a. finaalvõistlus, kus löövad kaasa meie olümpialased eesotsas Gerd Kanteriga. Pileteid saab osta ka Piletilevist ja võistluspäeval, 18. septembril, staadioni väravast. Pileti hind on 50 krooni. Pensionärid ja kooliõpilased pääsevad staadionile 25 krooniga.

ERGO Kindlustus ja Spordiürituste Korraldamise Klubi korraldavad ERGO Maailmamängud heategevuslikuna, annetades piletimüügist ja toetajate-pealtvaatajate annetustest laekunud tulu Pelgulinna Sünnitusmaja Toetusfondile. ERGO Kindlustus ja korraldajad kutsuvad kõiki inimesi kaasa elama selle aasta viimasele kergejõustiku suursündmusele ja Eesti ühe edukama spordiala triumfile kodustaadionil.