Kose staadionil näeb võistlemas Londoni olümpiamängudel hõbemedali võitnud Aasia rekordimeest iraanlast Ehsan Hadadit, Euroopa meister poolakas Piotr Malachowskit, Aasia ja okeaania rekordimeest Benn Haradine`i ning mitmed teisi maailma tippu kuuluvaid kettaheitjaid. Eesti au ja eelmise aasta võitu kaitsevad kahekordne olümpiamedalivõitja Gerd Kanter ning Ateena olümpiapronks Aleksander Tammert. Kaheliikmelised võistkonnad selgitavad maailma parima kettaheitetiimi kuue heite jooksul. Arvesse läheb iga mehe parim katse.

Lisaks meeste kettaheitele on kavas ka meeste kuulitõuge ning võistlused noortele heitjatele. Võistlusõhtu lõpeb meeleoluka autasustamise ja võimsa ilutulestikuga.

Ajakava:

16:00 Noorte kettaheide
17:00 Noorte kuulitõuge
17:20 Avamistseremoonia
17:30 Meeste kettaheide
18:00 Meeste kuulitõuge
19:00 Lõputseremoonia koos ilutulestikuga

Võistluste piletid on müügil võistluspäeval Kose staadioni väravas. Pileti hind on 5 eurot. Pensionärid ja tudengid pääsevad staadionile 3 euroga. Kooliõpilastele ja pisematele on sissepääs tasuta. Piletiostjate vahel loositakse välja olümpiavõitja Gerd Kanteri autogrammiga võistlusketas ning kõigi osavõtjate autogrammiga foto.

ERGO Kindlustus ja Spordiürituste Korraldamise Klubi korraldavad ERGO Maailmamängud heategevuslikuna, annetades piletimüügist laekunud tulu Pelgulinna Sünnitusmaja Toetusfondile.