Lilleküla jalgpallistaadionil võistlevad maailma parima kettaheiteriigi tiitlile viie riigi sportlased ning sümboolne maailma koondis. Viimast korda sel hooajal astuvad Eesti spordipubliku ette selle hooaja maailma parimad kettaheitjaid: Robert Harting (Saksamaa), Piotr Malahowski (Poola), Gerd Kanter (Eesti) ja Virgilijus Alekna (Leedu).

Eesti eest võistlevad Gerd Kanter ja Aleksander Tammert ning  juunioride võistkonnas tulevikulootused Meigo Tammsaar ja Priidu Niit.

Ketteaheitesektor tuuakse kohale Tartust, Ülikooli staadionilt. "See on parim, mis meil saadaval oli," sõnas Delfi Spordile võistluse peakorraldaja Mati Lilliallik. "Nii Kanter kui Tammert on selles sektoris võisteldes näidanud väga häid tulemusi."

Heiteplats paigaldatakse A.Le Coq Arenale täna öösel, Lillialliku hinnangul võtab see aega umbes 4-5 tundi. Sektor paigaldatakse lõunatribüüni ehk jalgpallikoondise fännitribüüni ette, vasakusse nurka.

Eesti Jalgpalliliidu avalike suhete juhi Mihkel Uibolehe sõnul on muru hoidmine selge eesmärk. "Kui midagi tõsist peaks juhtuma, eks siis vaatame, kuidas käituda. Aga Kadrioru staadioni kogemusele rajanedes, ei tohiks midagi hullu juhtuda. Ka vihmase ilmaga peetav jalgpallimäng võib muru seisukorda oluliselt halvendada," tõi Uiboleht näite.

Enne kettaheitesektori paigaldamist peetakse A.Le Coq Arenal täna jalgpalli Eesti meistriliiga pritsipiaalne vastasseis FC Flora ja FC Levadia vahel.