12 aastat rahvusvahelist mitmevõistlust Reval Hotels Cup korraldanud Arvisto oli peatreenerikohale alaga kursis olevate inimeste esimene valik. "Kergejõustikuinimeste käest küsiti, kes võiks uueks peatreeneriks saada ning mina sain enam toetust. Kergejõustikuliidu president Erich Teigamägi tegi mulle ettepaneku ning pärast mõnda aega mõtlemist otsustasin selle vastu võtta."

Kuna tööle asub Arvisto jaanuaris, siis konkreetsed tööülesanded veel paika pandud pole. "Eks minu peamiseks ülesandeks saab olema sportlaste ja treenerite vahelise koostöö ning heade tingimuste loomine," rääkis Arvisto Delfile.

Arvisto võtab vastu koondise, kus on palju tõusvaid tähti nagu Grit Šadeiko, Liina Laasma ning Rasmus Mägi. Väljakutset mees ei karda. "Arvestades seda, et möödunud aastal tuli pea kõigilt tiitlivõistlustelt erinevates vanuseklassides medal ning arvesse võttes meie rahvaarvu, on see väga hea tulemus. Edaspidiseks on palju potensiaali."

Olümpiaastal uuel töökohal alustav peatreener usub Eesti võimalustesse Londonis. "Ma ütleks, et Eestil on pigem võimalus Londonis medal võtta."