"Tulin siia eelkõige hea punktisumma järele, aga samas olin kindel, et 6000 punkti alistamine toob vähemalt pronksi. Nii läkski," rääkis Saluri vahetult pärast autasustamist lühiintervjuus Delfile ja Eesti Päevalehele.

Saluri üksikalade tulemused: 6,79 - 7.58 - 14.41 - 1.86 - 8,33 - 4.96 (rekord) - 2.36,92 (rekord).

"Avapäev oli minu kohta suhteliselt korralik, kuigi ühtegi rekordit ma ei püstitanud. Kuulitõukes jäi ehk kõige rohkem varu sisse. Samas 60 meetri jooksu aeg oli endalegi väike üllatus, sest mul on kangest seljast tulenevalt närvidega seotud probleemid reielihases. Ma ei julge seetõttu sprinti päris nii joosta, nagu tahaksin."

"Teine päev algas raskelt, kuna puusad olid kanged ja tõkete ületamine keeruline. Tehniliselt tegin kindlasti hooaja kõige kehvema jooksu - lõin igal tõkkel pöia ära. Õnneks mootor on praegu lihtsalt nii hea, et päästis jooksu ära."

Salurile tõi medali 1000 meetri jooks, kus ta isikliku rekordi 2.36,92-ni viis ja seeläbi kokkuvõttes kahest konkurendist möödus. Oma seitsmevõistluse tippmarki parandas ta lõpuks 195 punktiga.

"Viimased kaks ala - teivashüpe ja 1000 meetri jooks - pakkusid täielikku rahulolu. Eriti hea meel on just teivashüppe õnnestumise üle. Jooks oli isegi kergem kui eelmises mitmevõistluses, kus sain ajaks 2.45. Seekord olin lihtsalt valmis endast kõike andma. Õnneks ei tekkinud ka krampe," lisas 23-aastane Saluri, kes alustab juba umbes kuu aja pärast välishooaega.