Kanter heitis viimasel katsel 66.97, mis andis neljanda koha. Võistluse võitis sakslane Martin Wierig, kes heitis samuti oma tänavuse parima - 67.46. Sentimeetrite mängus edestasid Kanterit veel ka Robert Harting 67.10 ja Ehsan Hadadi 66.98-ga.

"Olen tulemusega rahul, kuna võistluse algus oli raske. Ei leidnud kuidagi õiget tunnet. Mõtlesin võistluse keskel, et kui saaks täna 65 ja pool meetrit, oleks hea," sõnas Kanter Delfile. "Oma rolli mängis ka see, et pärast vigastust ei ole ma saanud korralikke trenne teha. Dublinis ühe tegin, aga see polnud suurem asi."

Eesti rekordimehele valmistas heameelt, et ta suutis end viimaseks katseks nii hästi kokku võtta. "Näitasin lõpus väga head närvi. Tänasest jääb kripeldama see, et kolmandast kohast jäi mind lahutama vaid 1 cm."

"Võistlustingimused polnud sugugi kerged. Tugev vihmasadu lükkas naiste vasaraheite edasi, mistõttu algas ka meie võistlus 50 minutit hiljem. Kui vasara ajal sadas vihma, siis ketas oli õnneks enamuse ajast üsna vihmavaba."

Vahepeal Kanterit kimbutanud seljavigastus talle tänase võistluse ajal muret ei teinud. "Viimased päevad on selg olnud suhteliselt hea. Tundub, et asjad liiguvad paremuse suunas."

Wierigi võit valmistas Kanterile üllatuse: "Eks see üllatus oli. Kuid ta tegi päris mitu katset sinna kanti, nii et ta oli täna tõesti parim. “

Kanteri järgmine võistlus on 2. juulil Viljandis Valter Kalami mälestusvõistlustel. Neli päeva hiljem võistleb ta Pariisis Teemantliiga etapil.