"Esimene võistluspäev õnnestus suurepäraselt, andsin endast maksimumi," rääkis Niit Delfi Spordile. "Eesmärk oli realiseerida vorm, joosta isiklikud rekordid ja tuua meeskonnale maksimaalsed punktid."

"Tundsin end hästi kogu distantsi vältel, aga aeg 45,99 oli vapustav tulemus. 200 meetris saavutatud aeg 20,70 oli minu jaoks mingis mõttes isegi veel üllatavam, sest kahe jooksu vahe oli vaid üks tund. Eduka 200 meetri jooksu võti peitus tehniliselt hästi õnnestunud jooksus. Esimest korda selle sisehooaja jooksul õnnestus koperdamist vältida." 

Teisel võistluspäeval tundis Niit väsimust.

"Taastumise aeg kahe võistluspäeva vahel jäi veidi väikeseks. Peamine ülesanne oli ülikoolile punkte tuua ja teisi võistkondi punktikohtadelt välja puksida. 400 meetri finaalis sain tulemuseks 46,19. Veidi jäi jooks kripeldama, sest esimesed 200 meetrit tulid liiga kiired ja kulutasin liiga palju energiat. Samas on hea teada, et varu on olemas ning suutsin favoriidi tempoga kaasa minna."

"Tund aega hiljem peetud 200 meetri jooksus oli mul treeneriga kokkulepe, et jooksen pigem rahulikult avara sammuga ning keskendun 1,5 tundi hiljem algavale 4x400m jooksule (200m aeg oli Niidul 21,09). 

Järgmisena seisavad Niidul ees kahe nädala pärast toimuvad USA üliõpilasmeistrivõistlused.