"Ei jäänud rahule. Oleks tahtnud rohkem heita," tunnistas Turnovis neljanda koha saanud Kanter Delfile ja Eesti Päevalehele.

Kanterit edestasid Tšehhimaal Piotr Malachowski (võidutulemus 67.26), Martin Wierig (65.54) ja Robert Urbanek (63.91).

"Kolmas koht jäi kripeldama. Malachowski ja Wierigi seisundis ma praegu mõistagi ei ole, kuid kolmanda koha nimel oleks saanud võidelda," rääkis Kanter.

Tema sõnul jättis vilets ilm tänasele võistlusele tugeva jälje. "Ilm oli väga kehvapoolne. Kaks vooru sadas vihma ja kogu võistlus oli vihmavoogude meelevallas. Kuna eelmisel aastal täpselt samal võistlusel sain seljatrauma, siis tegi vihm ettevaatlikuks," tunnistas Kanter.

Doha Teemantliiga etapi järel uuesti välja löönud seljatrauma täna Kanterile suurt muret ei valmistanud. "Kui paar päeva tagasi Poolas võistlesin valuvaigistite abil, siis täna neid vaja ei olnud. Tänasega õnneks midagi hullemaks ei läinud."

"Tegemist on selja suure kangusega, mis otseselt massaažile ei allu. Indreku (füsioterapeut Indek Tustit - toim) sõnul peaks see kangus kolme-nelja päevaga üle minema," selgitas Kanter. "Loodetavasti on see probleem nüüd selleks korraks möödas. Samas ei tea kunagi - selg on ettearvamatu."

Kanter tuleb nüüd nädalaks koju, et siin rahulikult treenida ja vormi koguda. Järgmise võistluse teeb ta 5. juunil Roomas Teemantaliiga etapil.