„Aasta spordisaak on väga korralik,“ ütles 34-aastane Kanter. „Meil pole olnud tihti hooaegu, kui paremate sportlaste valikul on nii meeste kui ka naiste seas konkurentsi. Kaks paremat meest, Nikolai Novosjolov ja Heiki Nabi, on korra varem MM-tiitli võitnud, seepärast ei saa öelda, et neil on uus tase. On hea märk, et Heiki tegi pärast olümpiat veel väga tugeva tulemuse. Pealegi pidi ta kohanema uute maadlusvõistluste määrustega. Nikolai suutis olümpia põrumise vahetada kuldmedali vastu.“

Moskva MM-il kettaheites pronksmedali teeninud Kanter soovib järgmisel aastal peetaval Zürichi EM-il taas tõusta esikohaheitlusse. Nii sportlane ise kui ka tema lähim abiline, treenerirolli täitev füsioterapeut Indrek Tustit on veendunud, et üks peamisi edu aluseid on vigastuste vältimine. „Iga vigastuse tõttu kaotatud treeningupäev muutub ülioluliseks, kui sportlane sel ajal sammu võrra tagasi läheb,“ põhjendas Tustit tagasilöökidest hoidumise vajadust.

Homsest Eesti Päevalehest võib lugeda nii Kanteri tagasivaadet möödunud hooajale kui ka mõtteid järgmiseks hooajaks valmistumisel.