Koondise liidriteks on Ksenija Balta ja Gerd Kanter, samuti võistlevad tänavu juba Eesti rekordeid püstitanud Liina Laasma, Liina Tšernov, Jekaterina Patjuk, Marek Niit ja paljud teised meie tipud.

"Iga meie kergejõustiklane peaks püüdma jõuda võistkondlikul EM-il mõne koha kõrgemale, kui näitab positsioon isiklike rekordite järgi. Heite- ja hüppealadel tuleks esimesed kaks katset teha kindlalt, et tulemus kirja saada. Jooksudes peaks valima taktika, mis lubaks võimed kõige paremini realiseerida," kommenteeris Kanter pressikonverentsil.

"Enamik tänavu püstitatud Eesti rekorditest on tehtud lähiajal, mis loob eelduse näidata samal tasemel tulemusi ka EM-il. Ksenija Balta, kes osaleb 100 ja 200 meetri ning teatejooksus, on võrreldes mulluse EM-iga oluline täiendus. Rasmus Mägi teeb kaasa 400 meetri tõkkejooksus ja teatenelikus. Usun, et keegi ei rahuldu sellega, mida on varem teinud. Loodan, et jääme esiliigasse püsima, mis oleks kordaminek."

Delfi TV teeb mõlemast võistluspäevast otseülekande. Laupäeval algavad võistlused Kadriorus kell 12.30, pühapäeval kell 12.45.