Iljuštšenko ületas 1.85 esimesel katsel, jättis siis 1.88 vahele ning asus 1.90-t alistama. Kahjuks langes latt kolmel korral.

Teise koha sai 1.82 ületanud Grete Udras. Kolmas koht kuulus 1.79-ga Linda Treielile. Tema peamine konkurent sel aastal, Eleriin Haas kaasa ei teinud.

„Tegelikult oli sisetunne palju parem, kuid lihased ei ole veel raskest trennist taastunud,“ rääkis Iljuštšenko. „Vasakus jalas on krambitaolised hood, mis andsid tunda just tõukel,“ lisas ta. Enne vähem kui kahe nädala pärast peetavat EM-i Eesti rekordinaine enam ei võistle, küll aga on tal plaanis neli – viis tugevat trennipäeva ja siis kümnepäevane puhkus.

„Edetabelit ma ei vaata, teen oma võistluse, kui läheb hästi, on tore, kui ei lähe, pean mõtlema, mis valesti läks,“ sõnas ta.

Meeste kaugushüppe võitis täna Kaarel Jõeväli 7.52-ga. Naiste sama ala Kaia Soosaar 5.96-ga. Naiste teivashüppes oli parim Reena Koll 4.15-ga, Lembi Vaher sai 4.05-ga teise koha. Naiste ja meeste 3000 meetri jooksu võitsid vastavalt Leila Luik (9.38,83) ja Nikolai Vedehin (8.18,32).

Vaata kõiki tulemusi EKJL kodulehelt