Margit Kalk hüppas täna 3.65 nagu ka kvalifikatsioonivõistlusel. Tüdrukute teivashüppe finaalvõistlus kujunes aga väga kõrgetasemeliseks, nii esimese kui ka teise koha pälvinud sportlased hüppasid enam kui senistel suveolümpiafestivalidel üksi neiu on suutnud. Võitis Venemaa sportlane Elizaveta Bondarenko uue suveolümpiafestivali rekordiga 4.20, teine oli rootslanna Lisa Urlika Gunnarsson tulemusega 4.15 ning kolmas tšehhitar Amalie Svabikova, kes ületas 3.90.

Eilses eeljooksus nelja peale staadioniringi ajaga 48,10 läbinud teatenaiskond kulutas distantsi läbimiseks pool sekundit enam, aeg 48,63 andis 7. koht nagu ka finaali pääseti. Naiskond jooksis koosseisus Johanna Ilves, Lishanna Ilves, Liina Valk ja Marite Ennuste. Võitis Norra naiskond ajaga 46,54 (kvalifikatsioonis 46,08).

Judokad Annika Karilaid ja Kalev Villem kaotasid esimeses ringis.

Eesti delegatsioon saabub tagasi homme hommikul kell 10.30 saabuva lennuga, vaid ainuke Eesti medalivõitja Kregor Zirk on juba võistlemas veealade maailmameistrivõistlustel Kaasanis.

Eesti Olümpiakomitee lähetas XIII Euroopa noorte suveolümpiafestivalile 32 sportlast viiel spordialal: jalgrattasport, judo, kergejõustik, tennis ja ujumine. Eesti koondise liidriks sel olümpiafestivalil tõusis ujuja Kregor Zirk kuldmedali, 4. ja 5. kohaga. Hea võistluse tegid ka tennisistid: Robin Erik Parts jõudis üksikmängus ning koos Daniil Glinkaga paarismängus kaheksa parema hulka. Kergejõustiklaste parimad tulemused sündisid täna neidude teivashüppes ja teatejooksus.