Oma pikima heite tegi Kupper viimases voorus, teiselt katselt oli tal kirjas samuti korralik 63.51.

25-aastane kettaheitja kerkis tänavuse hooaja Euroopa edetabelis 20. kohale, aste kõrgemal paikneb seejuures Märt Israel, kes heitis tänavu 64.40.

"Olen tehniliselt läinud hooaja lõpus paremaks ja jõudki pole veel kuhugi kadunud," sõnas Kupper, kes juba täna teeb väljaspool arvestust kaasa noorte heitjate seeriavõistlusel. "Samas ideaalilähedast heidet pole õnnestunud teha, seepärast ei saa ka hooaega veel ära lõpetada - süda pole rahul."

Kolmapäevasel võistlusel tegi kaasa ka 41-aastane Tammert, kes sai parimal katsel kirja 59.88. Kahekordne tiitlivõistluste medalist, kes asub Euroopa edetabelis augusti lõpus heidetud 61.38-ga 48. positsioonil, tegi seejuures väga stabiilse seeria, saates ketta kõigil viiel mõõtmisele läinud katsel 58 meetri peale.

Euroopa ja ühtlasi maailma edetabelijuht on poolakas Piotr Malachowski maikuus heidetud 69.28-ga. Gerd Kanter asub tulemusega 66.03 Euroopa edetabelis seitsmendal kohal, olles seejuures ainus esikümnesse kuuluv mees, kelle tippmark heidetud pärast jaanipäeva.