Kõige ilusama tulemusega sai hakkama Hans-Christian Hausenberg, kes tuli kaugushüppes isikliku rekordga neljandaks. Hausenberg sai parimal katsel kirja 7.86 ja oli pikalt pronksmedalis kinni. Lõpptulemuses oli sportlane pettunud ja tehnilise poolega oli probleeme.

"Tehniliselt lagunes kõik ära, pealejooks oli hea, aga lõpus ma ei teagi, mida ma tegin. Hakkasin liialt venitama ja siis panin jala vastu ja see lõhub päris palju jalga ja selga ka. Seetõttu lendasin ainult õhku ja esimesed kaks katset maandusin täiesti püsti, ei liikunud edasi. Kolmanda hüppe sain enam-vähem normaalse. Peaksin käärhüpet tegema, aga välja tuli midagi muud," sõnas Hausenberg oma etteaste kohta.

Meeste kaugushüppevõistlus oli väga kõrge tasemega, kuld läks kreeklasele Miltiadis Tentoglule, kes hüppas 8.32, hõbedale tuli 8.19 kirja saanud hispaanlane Hector Santos ja pronksi võitis itaallane Gabriele Chila tulemusega 8.00.

Margit Kalk sai seitsmevõistluses isikliku rekordiga (5603 punkti) 12. koha. Eestlanna oli seejuures ainus, kes seitsmevõistlejatest isikliku rekordi püstitas. Kalgi üksikalade tulemused: 100 m tõkkejooks 14,32 - kõrgushüpe 1.64 - kuulitõuge 12.11 - 200 m 24,98 - kaugushüpe 5.86 - odavise 43.25 - 800 m 2.22,32. "Arvestades kõike, näiteks raskeid ilmaolusid, peaksin rahule jääma. Ja oma isiklikuga võrreldes olid mu tulemused kõik üsna sinna lähedale. Samas sisimas tean, et suudaksin palju rohkem ja see tekitab veidi halba tunnet, alati tahaks rohkem," lausus Kalk, kes enim jäi rahule kõrgushüppe ja odaviskega. "Ja 800 meetri jooksu isikliku rekordiga olen ka rahul!"

Seitsmevõistluse võitis šveitslanna Geraldine Ruckstuhl 6274 punktiga, hõbedale tuli sakslanna Sophie Weisenberg 6175 punktiga ja pronksile 6093 punktini jõudnud belglanna Hanne Maudens.

Meeste kuulitõuke lõppvõistlusel oli Eesti esindatud kahe mehega. Jander Heil sai tulemusega 18.39 9. koha, Kert Piirimäe tõukas 17.62 ja oli 12. Kuld läks poolakale Konrad Bukowiekile 21.51ga, järgnesid itaallane Leonardo Fabbri (20.50) ja rootslane Wictor Petersson (19.53). Heil tõdes, et lõppvõistluseks enam energiat ei jagunud. "Kvalifikatsioonis läks nii palju jõudu ära, et täna enam vajalikku teravust polnud. Ka tehniliselt polnud midagi head täna. Kvalifikatsioonis tegin ise endal elu raskeks ja alustasin liiga tagasihoidlikult ning kokkuvõttes kulutasin liigselt energiat seal. Enne EMi tekkis mul võistluspaus ka ja see tegi olemise veidi ärevaks, eks seegi mõjutas etteastet," rääkis Heil.

Karl Erik Nazarov jäi 400 m tõkkejooksus esimesena poolfinaali ukse taha. Nazarov sai vihmasajus toimunud eeljooksus kirja oma hooaja parima tulemuse 52,14. Johannes Treieli etteaste 110 m tõkkejooksu poolfinaalis ebaõnnestus ja ta diskvalifitseeriti.

Laupäeval alustab kümnevõistlust Johannes Erm, Robin Nool hüppab teivashüppe lõppvõistlusel, Kreete Verlin võistleb kaugushüppe eelvõistlusel ja Mirell Luik odaviske kvalifikatsioonis.