Haasi segab jätkuvalt hüppeliigese vigastus, kuigi 21-aastase kõrgushüppepiiga sõnul on olukord järk-järgult paranenud. "Olen teinud ettevalmistusperioodil palju spetsiaalseid harjutusi jalale ning loodetavasti saan murest peagi lahti," sõnas Haas, kes polnud pärast augustis toimunud Sillamäe kõrgushüppegalat pool aastat täishooga hüpata saanud.

"Õnneks treenida olen saanud korralikult, sest valu lööb välja ainult siis, kui hoojooksu viimasel sammul tõukejala veidi risti maha panen."

Oma esimese võistluse plaanib Haas teha kahe nädala pärast Soomes, kus ta jätkuvalt elab ja treenib. Muide, Haas tegeleb emaks olemise ja sporditreeningute kõrvalt taas ka koolitööga. Nimelt astus ta immigrantidele mõeldud õppeasutusse, kus rõhk on soome keele õppimisel. "Tahaks ikkagi korralikult selle keele selgeks saada," avaldas Haas lootust.

Sopoti sise-MM-ile Haas ei mõtle. "Ei, ma isegi ei unista sellest. Ka siis, kui jala korda saaksin, poleks sinna nii kiiresti asja," tõdes ta. Muide, Eestist on sise-MM-ile koha taganud seni vaid sprinter Marek Niit ja Anna Iljuštšenko.