Võistluse võitis venelanna Irina Gordejeva 1.94ga, hispaanlannast Euroopa meister Ruth Beitia sai 1.92ga teise koha, 20aastane sakslanna Alexandra Plaza oli 1.86ga kolmas.

Haas parandas senist hooaja marki kahe sentimeetri võrra ja täitis ühtlasi ka Praha sise-EM-i normi. Eestlanna ületas 1.86 kolmandal katsel, kõrgus 1.89 enam ei alistunud. „1.86 ületasin suure varuga, see oli selline 1.95 hüpe, võistluste kommentaator näitas mulle, et vahe latiga oli 20 sentimeetrit,“ rääkis Haas. Ent tehnikamure, millele ta varem viitas, ei ole siiski kadunud ja lõi järgmisel kõrgusel uuesti jõuliselt välja. „Punnitasin üle, jooksin liiga kiiresti peale. Asi ongi selles, et ma ei tunneta seda, kui kiiresti latile jooksen ja kui kaugel sellest olen. Vastav „mõõdik“ on peas katki.“

Kas kokkuvõttes said enda jaoks positiivse signaali? „Jah. Tean, et põrge on jalas endiselt olemas. Neli päeva hüppetreeninguteta tuli kasuks. Enesetunne oli parem. Kardan ainult veidi, et see peas sassi läinud mõõdik võib terve hooaja rikkuda, nagu juhtus aastal 2013.“
Haas soovib vestelda oma treeneri Reijo Jokelaga, et koos otsustada, kas ja kuidas hooaega jätkata. Hüppaja järgmine võistlus peaks toimuma järgmisel nädalal Stockholmis.

Ühtlasi tõusis Haas Eesti kõrgushüppe hooaja edetabelis Grete Udrasega esikohta jagama, nemad kahekesi ongi esialgu ainsad normitäitjad.