Kergejõustikutreenerite Hennit Küppase ja Jarko Koorti hinnangul hüppas Marleen väga hästi, olenemata keerulistest ilmastikutingimustest. „Külm ilm, tuul ja vihm jätsid kõigi tüdrukute tulemustele jälje, kuid Marleen suutis rasked olud enda kasuks pöörata. Hüpetesse jäi varu ning esimesed kaks sportlast on teises voorus vaid 5 cm ja 10 cm kaugusel. Teine võistlusvoor tõotab tulla väga põnev, sest sellele võistluspaigale omane tugev tuul võib kaarte tublisti ümber mängida. Jääme põnevusega ootama,“ rääkisid Küppas ja Hennit.

Kergejõustikuvõistlused peetakse noorte OM-il kahes voorus – nii esimesel kui ka teisel võistluspäeval osalevad samad sportlased ning lõppkohad selguvad kahe ringi tulemuste summeerimisel. Seega on Müllal pärast avavooru korralik tulemus kirjas. Tüdrukute teivashüppe teine võistlusvoor toimub pühapäeval.

Mülla valis täna algkõrguseks 3.55, mille ületas teisel katsel. Tänase resultaadina läks kirja esimesel katsel ületatud 3.85, mis oli kokkuvõttes päeva kolmas tulemus. 3.90, mis on Mülla isiklik rekord, täna ei alistunud. Liidrina läheb teisele võistluspäevale vastu sakslanna Leni Freyja Wildgrube 3.95 ja teiselt positsioonilt prantslanna Emma Brentel tulemusega 3.90.

Iga nelja aasta tagant toimuvad noorte olümpiamängud peetakse tänavu 6.-18. oktoobril Buenos Aireses, kus osaleb 206 riigist ligi 4000 sportlast vanuses 15-18. Suviste noortemängude kavas on 32 spordiala, sealhulgas mitmed olümpiavõistluste debüüdi tegevad alad: BMX freestyle, lohesurf, breiktants ja rannakäsipall. Tänavused noorte olümpiamängud on üldse esimene olümpiavõistlus, kus osaleb võrdne arv mees- ja naissportlasi.

Eesti koondis on seni suurim – 23 sportlast kaheksal alal (kergejõustikus, ujumises, sõudmises, 3x3 noormeeste ja neidude korvpallis, iluvõimlemises, karates, naistemaadluses ja vibulaskmises). Neist pooltel aladel võistlevad Eesti sportlased noorteolümpial esmakordselt. Samuti on eriline see, et esmakordselt pole ükski meie sportlane noorteolümpial osalemas kutsega - kõik koondise liikmed on oma tulemustega kvalifitseerunud. Eesti delegatsioon kannab noorte olümpiamängudel Nike ja Montoni rõivaid ja varustust.