Võit rändas Keeniasse, kui ajaga 2:12.04 läbis vahemaa Josphat Leting. Talle järgnesid kaasmaalased Bernard Cheruyiot Sang ning Joseph Kyengo Munywoki, kes kaotasid võitjale vastavalt 1.05 ja 1.28. Keenialased saavutasid lõpuks kuuikvõidu.

Parima eestlasena lõpetas Raido Mitt, kes krooniti ühtlasi ka maratoni Eesti meistriks. Mitt saavutas seitsmenda koha, ajaks 2:26.52. Eesti arvestuses oli teine Raivo Alla, kes lõpetas üldarvestuses kaheksandana ja kolmas Rauno Jallai (üldarvestuse kümnes - toim).

Naiste arvestuses valitsesid maratoni samuti Keenia jooksjad. Pamela Rotich võidutses ajaga 2:32.16. Talle järgnesid Rebecca Korir (+9 sekundit) ning Ruth Matebo (+6.11). Eesti meistriks krooniti Marion Tibar, kes jooksis välja isikliku rekordi 2:50.08. Üldarvestuses andis see 49. ja naiste arvestuses 5. koha.

Poolmaratonis võidutses Keenia päritolu Evans Cheruiyot ajaga 1:00.29, kellele järgnesid iisraelane Maru Teferi ja Burundi sportlane Olivier Irabaruta. Roman Fosti oli parima eestlasena neljas, ajaks 1:04.53. Eestlannadest oli parim Jekaterina Patjuk, kes oli üldarvestuses 40. ja naiste arvestuses 11. lõpuajaga 1:18.58.

ENNE STARTI:

Pühapäeva, 8. septembri hommikul kell 9 algab klassikaline 42,195 kilomeetri pikkune maratonijooks ning kell 10.15 lähevad poole lühemale distantsile poolmaratonist osavõtjad. Mõlema distantsi start ja finiš on Viru väravate juures. Tänavuse maratoni ja poolmaratoni rada viib jooksjad Kalamaja, Pelgulinna, Haabersti, Kopli ja Rocca al Mare kanti ning Stroomi rannapargi teedele. Maratonist osavõtjad saavad joosta ka läbi Tallinna loomaaia ning Õismäe raba läbivatel uhiuutel kergliiklusteedel. Südalinna naastakse mööda Kopli ja Suurtüki tänavat, Rannamäe teed ning Mere puiesteed kuni Viru väravate juures asuva finišini.

Pühapäeval kell 12.30 on Vabaduse väljakul Tallinna maratoni ja Eesti meistrivõistluste võitjate autasustamine. Kohe pärast autasustamist astub üles Karl Erik-Taukar Band.