„Ma olen tegelikult rahul, sest minu tänane eesmärk oli 60 meetrit kiiresti joosta, sest seda olen trennis kõvasti teinud. Ma ootasingi, et lõpus tuleb kerge äravajumine ja saab raske olema,“ rääkis Balta.

Pühapäeval plaanib ta üle pika aja teha kaasa kaugushüppes ja eesmärgiks on treeningute järgi võimetekohane 6,50m. „Pühapäev saab olema see päev! Ootan seda väga, praegused treeningud on olnud sellised, et kaugushüppetrennides on hea võistlusärevus sees. Loodan, et päris infarkti ei saa,“ naljatles ta.

Esimese stardi Eestis tegi ka Marek Niit – kui Ameerika Ühendriikides näitas ta juba päris häid jookse, siis täna sai ta ajaks 10,73, millega teenis ta teise koha.

„Eesmärk oli 10,30 joosta. Miks ei tulnud, ei oska öelda. Ehk on veel reisiväsimus sees, ilm ei olnud küll mingi näitaja. Pigem oli põhjuseks see, et jube pikalt hoiti neid jookse – iga jooksu vahel oli viis minutit ja jahtusin natuke maha. Aga ükski nendest ei ole põhjus, miks ma 10.70 jooksin,“ kommenteeris Niit. MM-il on põhialaks planeeritud 400m ja Niit lubas, et üritab iga jooksuga ka vormi täis joosta.