"Võistluspaik oli kaunis sobimatu mulle, kindlasti ka teistele võistlejatele. Nii veider kui see ei tundu, siis teiste võistlejatega rääkimisest oli aru saada, et ka neid häiris konditsioneerisüsteemist puhuv õhk, mis tekitas vastutuules jooksmise tunde,"kirjeldas Balta Doha võistluspaiga eripära.

"Ma ei keskendunud teiste katsete analüüsile, pigem üritasin ise kaugemale hüpata. Lähen koju, üritan puhata ja trenni teha. Usun, et ka kulla ja hõbeda saanud Reese ning Gomes ei ole oma tulemusega rahul. Aga kaua ei tasu seda medalita jäämist taga nutta. Võistlusi tuleb jälle ning järgmine kord on ehk ka õnnejumalanna meie poolt! Olla maailma neljas kaugushüppaja on ju tegelikult täiesti hea tulemus."

Treener Andrei Nazarov:

"Tahtmata kriitiline olla, meile treeneritele anti võimalus küll privaatselt võistlust vaadata, ütleks isegi, miljööd nautida, aga kogu hüpet korralikult näha ei olnud, kuna päris palju inimesi on samal ajal ees - teivashüppajad, kohtunikud, telemehed, siis tegelikult treeneritel hüpetest väga head ülevaadet, et sportlasi aidata, ei olnud... Väidetavalt oli viimasel (6.60) hüppel pakul üle 10cm varu ehk siis sinna see medal jäi, kui oletada, millal medalivõimalus kõige napimalt käest libises."