Meeste võistluse võitis tulemusega 2.40 venelane Ivan Uhhov, teise koha sai sama tagajärjega tema kaasmaalane, kahel eelmisel aastal samal võistlusel võidutsenud Aleksei Dmitrik, kes parandas oma senist tippmarki nelja sentimeetriga.

Seejuures oli Uhhov, kellele seekordne triumf oli Arnstadtis juba neljandaks, lähedal ka sisemaailmarekordi püsitamisele, kuid kõrgusel 2.44 tuli latt seekord kolmel korral veel maha.

Poodiumile pääsesidki vaid venelased, sest kolmas oli Lev Missirov 2.33-ga. Sama kõrguse ületasid ka Donald Thomas ja Marco Fassinotti.

Hea tasemega võistlust nähti ka nõrgema soo esindajate vahel. Võidu võttis Kamila Licwinko, kes viis Poola siserekordi tulemuseni 2.00. Teise koha sai uue isikliku tippmargi püstitanud ning kodupublikule rõõmu valmistanud Marie-Laurence Jungfleish, kes ületas 1.97.

Eesti rekordinaine Anna Iljuštšenko sai 1.91-ga kaheksanda koha. Kõrguse 1.94 ületamine andnuks 28-aastasele sillamäelasele võimaluse võidelda juba poodiumikoha eest. Iljuštšenko siserekord on 1.94, väljas on ta hüpanud kaks sentimeetrit kõrgemale.

Kuuba kolmikhüppajad heas hoos

Kuuba pealinnas Havannas võisteldi aga väljas ning kolmikhüppes võttis võidu 2013. aasta MM-i hõbe Pedro Pichardo, kes hüppas 17.76, parandades oma senist tippmarki 7 sentimeetri võrra. Yoelbi Quesada nimele kuuluvast Kuuba rekordist jäi Pichardo vaid 9 sentimeetri kaugusele.

Pichardo järel sai teise koha Enesto Reve, kelle uued rekordnumbrid on 17.58. Nii Pichardo kui Reve on valitud juba ka Sopoti sise-MM-i koondisse.