Delfi andmetel on Värnik kahtlustatav laupäeval aset leidnud juhtumis, kui kella 12.30 ajal teatati politseile, et Tallinnas Kuldnoka tänava korteris tungiti kallale 39-aastasele naisele. Väidetavalt kutsusid politsei kohale naabrid, Värnik ise põgenes sündmuskohalt. Ohver vajas juhtunu järel haiglaravi.

Politsei andmeid ei kommenteerinud. Andrus Värnikuga ei õnnestunud Delfil ühendust saada. Tema asukohta ei tea väidetavalt isegi lähedasemad sugulased ja sõbrad.

2005. aastal odaviske maailmameistriks tulnud, ent seejärel tervisehädade ja eluraskuste tõttu karjääriredelil alla kukkunud Värnik ilmus üle pika aja avalikkuse ette tänavu mais Kanal 2 saates "Sa ei ole üksi", kus kirjeldas enda hävitamist ja valede sõprade mõju alla sattumist.

"Täna olen olukorras, kus ma ei saa öelda, et olen õnnelik. Kõrvalt kaovad nii sõbrad kui ka toetajad. Ma ei näinud ette, et mu elu võib nii karmiks minna, et kukun nii kõrgelt," rääkis ta. "Kahetsen kõige rohkem, et tegin spordis pausi ja puutusin kokku valede inimestega. See oli viga. Kui oled valede inimestega koos, siis on peod, raha kulub... Käid ööklubis, on tore. Tegelikult, mis seal head on? Hävitad ainult ennast."

Värnik on varem korduvalt sattunud seadusega pahuksisse. 2006. aastal sõitis ta kiirusega 163 km/h tunnis alal, kus lubatud 90 km/h. Järgmise aasta aprillis jäi ta oma Audi A6 roolis vahele juhiloata sõiduga. 2010. aastal tabas politsei Värniku Tallinnas Tehnika tänaval alkoholijoobes autoroolist.