Jooks algas aafriklasest tempomeistri vedamisel. 1000 m läbiti 2.26-ga. “Olin siis 4.-5. kohal ja 350 meetrit enne lõppu minu ees olev mustanahaline jooksja arvas, et tuleb hoog maha võtta ja järsult minu ette astuda. Sain jala veriseks ja rütm kadus täielikult,” kirjeldas Noot ajakirja Jooksja Jooksuportaalile tekkinud olukorda.

“Vabandusi ma otsi, pole üheski 1500 m jooksus ennast veel nii hästi tundnud. Arvestades, et olin peale Tartu Parkmetsa jooksu nagu “kudenud räimes konservis” ning ainult sörkisin ja magasin, siis võib isegi ühe prääniku lubada tänase jooksu eest,” kiitis Noot ennast. Nii nagu ta kevadel mainis, ütles ta ka nüüd metsamehe väljendeid kasutades: “Kavatsen sel hooajal lennata sisse Eesti keskmaa rekordite metsa ja teha seal korralik lageraie ning kõik pea peale keerata. Kui tervis jälle streikima ei hakka, siis olen kindel, et tuleb väga tõsine hooaeg."

Nooda tänane 1500 m aeg on Eesti kõigi aegade kuues tulemus. Mehe enda isiklik rekord on 3.41,05, mille jooksis mullu Oordegemis.