Meeskonna peamänedžeri Eusebio Unzue sõnul on Valverde võrratu rattur. "Pole kedagi teist, kes suudaks olla niivõrd motiveeritud ja võidutahtega terve pika hooaja. Ta on super. Nii kaua olnud juba tipus, aga endiselt tundub, et ta tunneb end 25-aastasena," sõnas Unzue pärast lepingu sõlmimist.

Tegelikult on Valverde 34 ja äsjane leping Movistariga võib tähendada viimast seesugust. Äsja tuli ju teada, et 2011. aasta Tour de France´i võitja Cadel Evans tõmbab 37-selt karjäärile joone alla, Valverde on lepingu lõppedes samuti 37.

"Olen väga rõõmus. Juhtus see, mida mõlemad osapooled tegelikult tahtsid. Päeva lõpuks on see klubi mulle just kui koduks ja me kohtleme üksteist väga hästi. Tunnen end paremas seisus kui 25-selt, sest suudan välise surve ja vastutusega paremini toime tulla," rääkis maailmameistrivõistlusteks valmistuv Valverde.

Tal on MM-idelt koguni viis grupisõidumedalit, kuid kuld puudub. Kollektsioonis on kaks hõbedat (2003, 2005) ja kolm pronksi (2006, 2012, 2013). Kodused maailmameistrivõistlused Ponferradas algavad Valverde jaoks kahtlemata suurte ootustega. Muide, Vuletal on ta kolme hulgas olnud 7 korda ja 2009. aastal õnnestus suurtuur ka võita.