Tosin meest saavutasid lõpukilomeetriteks peagrupi ees ligi 30-minutilise edu. Kui Conti lõpuks otsustava käigu sisse pani, saavutas ta ülejäänud seltskonna ees 30-sekundilise vahe, võttes karjääri esimese suurtuuri etapivõidu. See oli talle üldse alles teine võit kolmeaastase profikarjääri jooksul.

Teise koha noppis šveitslane Danilo Wyss (BMC), kolmandaks tuli Rein Taaramäe tiimikaaslane Sergei Lagutin (Katjuša). Mõlemad kaotasid Contile 55 sekundiga.

Jooksikute grupis oli ka Astana tiimi lätlane Gatis Smukulis, kes lõpetas etapi üheksandal kohal, minut ja 4 sekundit pärast võitjat.

Peagrupp, kus olid kõik olulisemad velotuuri liidrid, lõpetas alles 33 minutit ja 55 sekundit pärast Contit. Kolumblase Nairo Quintana (Movistar) liidrikoht polnud täna kordagi ohus. Favoriidid hoidsid end juba homseks raskeks mägietapiks Püreneedes, mida tõestab ka praegrupi kulgemiskiirus, mis harva üle 36 km/h tõusis.

Tour de France'i hetkevalitseja Chris Froome (Sky) jääb kokkuvõttes teisena Quintanast maha vaid 54 sekundiga. Kolmas on hispaanlane Alejandro Valverde (Movistar; +1.05), järgnevad kolumblane Johan Esteban Chaves (Orica-Bikeexchange; +2.34) ja hispaanlane Alberto Contador (Tinkoff) +3.08.

Velotuur lõpeb 11. septembril. Pärast tänast jääb veel sõita kaheksa etappi.